Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Vakantiehuizen De Koog

Vrijstaand; aan de bosrand, in de badplaats of op rustige vakantieparken.  U verblijft op een rustige, mooie locatie op het eiland. Kobeko biedt vakantiehuizen op Texel in diverse prijsklassen, met een eigen stijl en inrichting. Zoekt u vooral rust en natuur? Of viert u het liefste vakantie aan de rand van de badplaats De Koog? Bekijk ons ruime aanbod!

Bungalows De Koog

42 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Tuin
Overige
Ligging

Orchismient 35

Bungalows De Koog

Dit familiehuis ligt in de rustige woonwijk "Orchismient" en heeft een ruime afgesloten tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.7
7
De Koog

Stappeland 215

Bungalows De Koog

Een vrijstaand, aan het water liggend, vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin, tuinhuisje, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

9.1
6
2
De Koog

Boodtlaan 7

Bungalows De Koog

Het zeer comfortabele vakantiehuis "Dennenheuvel" ligt achter het huis van de eigenaar en heeft twee terrassen en eigen parkeergelegenheid op korte afstand. Met prachtige wandel- en fietspaden bijna in uw eigen achtertuin. Direct vanuit de bungalow loopt u zo het bos en de duinen in. Het strand, de Noordzee en het gezellige centrum van De Koog bevinden zich tevens op loopafstand.

8.9
4
De Koog - Texel

Mienterglop 7G

Bungalows De Koog

Dit mooie vakantiehuis ligt aan de rand van De Koog. Op loopafstand van het strand en één van de mooiste duingebieden van Texel: De Nederlanden. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van De Koog, met winkels, terrassen en restaurants.

8.6
6
1
De Koog

Stappeland 199

Bungalows De Koog

Een vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.6
7
2
De Koog

Orchismient 18 klein

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in de Koog ligt deze halfvrijstaande vakantiebungalow met tuin en twee terrassen en eigen parkeerplaats. Het huis heeft een fraai uitzicht over het wandelpark met veel speelmogelijkheden. Naast deze mooie omgeving liggen strand en dorpscentrum op loopafstand.

9.0
4
2
De Koog

Plevierstraat 18 / Aeolus

Bungalows De Koog

Dit geschakelde vakantiehuis (Aeolus) met kleine tuin en terras staat achter het woonhuis van de eigenaar, nabij het dorpscentrum van De Koog en op loopafstand van het strand.

8.2
4
De Koog

Mienterglop 7K

Bungalows De Koog

Een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.5
6
1
De Koog

Orchismient 45 klein

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt deze halfvrijstaande vakantiewoning met tuin, terras en eigen parkeerplaats. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.7
2
1
De Koog

Stappeland 133

Bungalows De Koog

Een vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin en 2 terrassen op de zon en eigen parkeergelegenheid. Vlakbij het strand en natuurgebieden. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.6
6
2
De Koog

Hoog Koog 8

Bungalows De Koog

Dit vrijstaande vakantiehuisje ligt op het rustige park "Hoog Koog" aan de dorpsrand van de badplaats De Koog. De woning heeft een tuin en terras. Er is een algemene parkeerplaats aanwezig.

8.9
4
1
De Koog

Ruijslaan 73

Bungalows De Koog

Ruime vrijstaande vakantiewoning met vrij uitzicht op het bos en op loopafstand van de duinen, strand en het centrum van de Koog. Dit huis beschikt over meerdere terrassen waar u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon, tevens is de achtertuin afgesloten.

7.8
8
2
De Koog

Orchismient 18 groot

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in de Koog ligt deze halfvrijstaande bungalow met fraai uitzicht over het wandelpark. De bungalow heeft een grote tuin, twee terrassen en een eigen parkeerplaats. Naast de rust en de vele speelmogelijkheden in het park, liggen strand en dorpscentrum op loopafstand.

9.3
6
2
De Koog

Stappeland 76

Bungalows De Koog

Een vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.7
6
2
De Koog

Ruijslaan 4 groot

Bungalows De Koog

Familiehuis "Noordzee" kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling en de prachtige ligging. Aan de rand van de duinen, waarop je vanuit de woonkamer en vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt. Twee duinenrijen verwijderd van het strand en de zee. Voor de restaurants en winkels loop je zo het centrum in.

8.6
8
2
De Koog

Brink 30 / Berenhuis

Bungalows De Koog

Dit zeer centraal gelegen vrijstaande vakantiehuis (het Berenhuis) ligt op een steenworp afstand van de duinen en het strand. Ook is het huis gesitueerd nabij het gezellige dorpscentrum van de badplaats De Koog. Rondom de woning ligt een tuin met beschut terras en direct ernaast is eigen parkeergelegenheid.

9.1
6
2
De Koog

Orchismient 6

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt deze vrijstaande comfortabele bungalow met riante tuin, twee terrassen waarvan één op het zuiden en eigen parkeerplaats. De woning ligt op loopafstand van het strand en het dorpscentrum.

9.4
5
De Koog

Epelaan 25

Bungalows De Koog

In een rustig gelegen deel van De Koog ligt deze vrijstaande bungalow met riante afgesloten tuin, terras op het zuiden en eigen parkeerplaats. Op loopafstand van het dorpscentrum en het strand.

9.4
6
1
De Koog

Orchismient 33

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.5
8
2
De Koog

Stappeland 207

Bungalows De Koog

Een vrijstaand zeer compleet vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin, tuinhuisje, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.9
6
2
De Koog